Talpă cu crustă de nuci cu Salsa de citrice
Talpa cu crustă de nuci cu Salsan de citrice este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 408 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână petrale, suc din salsa de citrice, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui cu crustă de condimente cu Salsa de citrice, Pachete Cu Talpă De Citrice, și Talpă cu crustă de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați sucul din salsa de citrice. Dacă este necesar, adăugați suc de portocale pentru a face 1/3 cană.
Așezați fileurile de talpă într-o pungă de plastic grea cu fermoar și turnați suc. Sigilați punga și răciți timp de 15 minute.
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, pulsați caju până la măcinat fin. Într-un castron puțin adânc, amestecați nucile cu panko, sare și piper.
Se toarnă 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, ridicați fileurile din suc. Înmuiați fiecare în ou, apoi în amestec de caju pentru a acoperi. Lucrând în loturi, așezați fileurile într-un singur strat în tigaie (nu aglomerați). Gatiti pana se rumeneste pe fund, aproximativ 2 minute; întoarceți cu o spatulă largă și gătiți până când cealaltă parte este rumenită și peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centru (tăiat pentru a testa), cu aproximativ 2 minute mai mult.
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie; păstrați cald într-un cuptor de 200. Repetați pentru a prăji peștele rămas, ștergând tigaia cu prosoape de hârtie și adăugând 2 linguri de ulei între loturi.
Transferați fileurile în farfurii și acoperiți cu salsa de citrice; serviți imediat cu salsa rămasă alături.