Talpă cu cremă de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați talpa cu cremă de lămâie. Această rețetă servește 4 și costă 5,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 394 calorii, 30g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Un amestec de unt, piper proaspăt măcinat, fileuri de talpă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Talpă de lămâie la grătar cu găluște și sos de lămâie, Talpă de lămâie cu sos de lămâie-Caper, și Talpă De Lămâie Arsă În Tigaie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul la foc moderat.
Presărați talpa cu 1/2 linguriță de sare și piper. Pudrați talpa cu făina și scuturați orice exces.
Puneți talpa în tigaie și gătiți timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți până când ați terminat, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Scoateți talpa din tigaie.
Adăugați smântâna și coaja de lămâie în tigaie. Se aduce la foc mic și se gătește până începe să se îngroașe, aproximativ 2 minute. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, sucul de lămâie și pătrunjelul.
Serviți sosul peste pește.
Alternative de pește: alți membri ai familiei flounder, cum ar fi dab de nisip sau fluke, vor merge bine cu sosul, la fel ca fileurile de pește ușoare precum păstrăvul, merluciul sau merlanul.
Recomandarea vinului: un chardonnay copt, cu aromă completă, cu tonuri de stejar, se va potrivi bine bogăției acestui fel de mâncare cremoasă. Încercați o sticlă din California sau Australia.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.