Talpa dulce-acrișoară: Sfogi în Saor

Talpa dulce-acrișoară: Sfogi în Saor
Talpă dulce și acrișoară: Sfogi în Saor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 471 de calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă 6,37 USD per porție. Dacă aveți la îndemână lipă, sare și piper, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 62%. Acest scor este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete cum ar fi Talpa prăjită dulce și acrișoară, Sarde En Saor (sardine în stil venețian) și Talpa cu nucă de cocos En Papillote Sweet Chili.

Instrucțiuni

1
Încinge 1 cană de ulei la 375 de grade F. într-o cratiță adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se condimentează fileurile de limbă cu sare și piper. Pasti fileurile in faina asezonata si prajim in uleiul incins pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți restul de 1/4 de cană de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și doar maro deschis, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați coacăzele, zahărul, nucile de pin și oțetul și aduceți la fiert. Gătiți 5 până la 6 minute până când coacăzele sunt moi, apoi lăsați să se răcească. Când toate ingredientele s-au răcit, alegeți un vas de lut care să se potrivească doar cu fileurile prăjite, ușor suprapuse. Acoperiți cu amestecul dulce și acru și dați la frigider pentru 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
CoacăzeCoacăze
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
7
Se serveste la temperatura camerei.

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Sole. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateExpert
Gata În1 h, 14 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista