Taitei De Arpagic Cu Lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței de arpagic de lămâie. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 343 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coajă de lămâie, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taitei de dovlecei cu sos cremos de arpagic de lămâie – 2 puncte, Brânză De Vaci-Tăiței De Arpagic, și Baie De Brânză Cu Lămâie - Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert adăugați pastele și gătiți până când sunt doar timizi de al dente.
În timp ce apa de paste ajunge la fierbere, încălziți stocul, uleiul, lămâia feliată și sosul tamari și lăsați să se reducă la foc mediu-mare, aproximativ 7 până la 8 minute. Aruncați pastele fierte cu sos timp de 1 până la 2 minute pentru a absorbi aroma, adăugați coaja rezervată și arpagicul apoi serviți ca prim fel sau garnitură. Condimentați-l cu piper sau sos fierbinte pentru a trece la masă.