Taitei asiatici cu confit de rață la grătar

Taitei asiatici cu confit de rață la grătar
Rețeta taitei asiatici cu Confit de rață la grătar este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 680 calorii, 54g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ierburi rupte grosier, cum ar fi mentă, morcovi, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Confit De Rață, Ce Este Confitul De Rață, și Confit De Rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați tăiței în apă rece pentru a acoperi 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
În timp ce tăiței se înmoaie, amestecați toate ingredientele glazurate într-un castron mic. Amestecați toate ingredientele sosului într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Blanch morcovi într-o cratiță mică de apă clocotită 30 de secunde, apoi transferați într-un castron mare cu o lingură cu fante. Întoarceți apa la fierbere și gătiți fasolea până când este crocantă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați în castron cu morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Aduceți la fiert o oală cu apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Între timp, puneți picioarele de rață, cu pielea în sus, pe raftul unei tigaie pentru pui, apoi turnați 1 cană de apă în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Perie sau lingura aproximativ jumătate din glazura peste partea de piele de rață. Rața prăjită până se rumeneste bine, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
9
Porniți broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Periați rața cu glazura rămasă, apoi fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură până când pielea clocotește și se carbonizează ușor în jurul marginilor, cu aproximativ 2 minute mai mult. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
11
Scurgeți fidea, apoi gătiți în apă clocotită 30 de secunde. Rezervați 1 cană de apă de gătit și scurgeți din nou tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Adăugați tăiței fierbinți, sos și scallions la morcovi și fasole și aruncați cu clești până când sunt bine acoperite cu sos, adăugând o parte din lichidul de gătit rezervat pentru a se umezi, dacă este necesar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
13
Adăugați tăiței fierbinți, sos și scallions la morcovi și fasole și aruncați cu clești până când sunt bine acoperite cu sos, adăugând o parte din lichidul de gătit rezervat pentru a se umezi, dacă este necesar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1
Glazura și sosul pot fi făcute cu 4 ore înainte și răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista