Tagliatelle de urzică cu Frutti di Mare
Tagliatelle de urzică cu Frutti di Mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 7.2 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 998 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de semolă, ulei de măsline extra virgin, ulei de măsline extra virgin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Urzică, Pesto De Urzică Înțepătoare, și DH ' S urzica înțepătoare sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fierbere.
Între timp, folosind mănuși de plastic, separați frunzele și tulpinile de urzică și aruncați tulpinile. Configurați o baie de gheață lângă aragaz și aruncați frunzele de urzică în apă clocotită. Se lasă de gătit timp de 1 minut, se scurge și se scufundă imediat în baie de gheață.
Scurgeți frunzele apăsând între 2 plăci pentru a îndepărta toată umezeala.
Așezați în vasul unui robot de bucătărie. Amestecați cu ulei de măsline până când amestecul s-a emulsionat într-o pastă.
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați pasta de urzică și ouăle. Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați amestecul de ouă și urzică. Folosind o furculiță, începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei. Folosind o mașină de rulare a pastelor, rotiți aluatul la cea mai subțire setare și tăiați în panglici de 1/8 inch. Tapetați o tavă de foi cu hârtie pergament și presărați liberal cu semolă. Așezați ușor pastele deasupra semolei, acoperiți și dați deoparte.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inch, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Adăugați căpșunile, usturoiul și chilisul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați scoicile și midii și sotati 2 minute.
Adăugați vinul, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți două minute. Puneți pastele în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Între timp adăugați creveții și ridicați focul la mare.
Adăugați untul și amestecați cu grijă pentru a nu îndepărta midiile și scoicile din cochilii.
Scurgeți pastele și aruncați în tigaie cu amestecul de crustacee, adăugați pătrunjelul și aruncați pentru a se îmbrăca bine și a servi.