Tagliatelle cu porumb și roșii Cherry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tagliatelle cu porumb și roșii Cherry. Această rețetă face 2 porții cu 695 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.46 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți frunze de busuioc, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Tagliatelle cu creveți, dovlecei și roșii Cherry, Tagliatelle cu slănină, roșii Cherry sparte și Rucola, și Tagliatelle De Casă Cu Flori De Dovlecel Și Roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă bine sărată.
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu-mare. Când usturoiul a devenit o culoare maro aurie frumoasă, scoateți-l și aruncați-l.
Adăugați roșiile de struguri și jumătate din stoc și condimentați cu sare. Fierbeți tigaia până când roșiile s-au ofilit și lăsați sucurile.
Adăugați porumbul și stocul rămas și fierbeți până când porumbul este fiert.
În timp ce porumbul se gătește, adăugați pastele în oala cu apă clocotită sărată. Gatiti pastele pana cand apa revine la o fierbere rulanta plus 1 minut.
Scoateți pastele din apă și adăugați-le în tigaia sotată cu roșiile și porumbul.
Adăugați aproximativ o jumătate de cană de apă de gătit pentru paste și gătiți până când apa s-a evaporat și sosul se agață de paste.
Scoateți tigaia de pe foc. Aruncați parmigiana, busuiocul și o picătură mare de ulei de măsline extravirgin de înaltă calitate. Amestecați sau aruncați pastele puternic. Împărțiți pastele între 2 feluri de mâncare, presărați cu puțin parmigiana mai rasă și serviți imediat.