Tagliata De Vită Cu Rețetă De Rucola
Tagliata de vită cu Rețetă de rucola ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 25 și costă $1.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 303 calorii. 5 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați baby, parmigiano reggiano, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tagliata De Vită La Grătar Cu Salată De Rucola, Tagliata cu rucola, și Tagliatan de coaste osoase cu rucola.
Instrucțiuni
Condimentați ușor cele două bucăți de carne de vită cu sare și apoi așezați-le pe grătar și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte și apoi lăsați să se odihnească încă 4 minute.Odată odihnit feliați carnea în diagonală cu un cuțit ascuțit în aproximativ cinci bucăți, stropiți puțin ulei de măsline peste carne și presărați un vârf de sare de mare.Aranjați carnea de vită între două farfurii.
Puneți racheta în jurul și peste carnea de vită.În cele din urmă, folosiți un cuțit mic pentru a fulgi parmezanul în bucăți mici și presărați peste carnea de vită.
Stropiți cu ulei de măsline și serviți cu o jumătate de lămâie.