Tagine marocan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 228 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, piper cayenne, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tagine Marocane, Tagine marocane, și Tagine De Pui Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți puiul, ceapa și usturoiul aproximativ 15 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Amestecați dovleceii, fasolea garbanzo, morcovul, roșiile cu suc, bulion, zahăr și suc de lămâie în tigaie. Condimentează cu sare, coriandru și piper cayenne. Aduceți amestecul la fierbere și continuați să gătiți 30 de minute, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
1 Jalapeno Proaspăt întreg
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu