Tagine de pui în stil marocan este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 423 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, piept de pui, năut fără sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Suppers Simplu: Stil Marocan Red Snapper Tagine (Tocană De Pește), Tagine De Pui Marocan, și Tagine De Pui Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea, chimenul, scorțișoara, ghimbirul și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Presărați amestecul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ulei de măsline. Saut pui 4 minute. Se amestecă dovleceii de butternut, bulionul de pui, năutul și roșiile; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Combinați apa clocotită și cuscusul. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă migdalele și coaja portocalie.