Tagine De Pui În Stil Marocan

Tagine De Pui În Stil Marocan
Tagine de pui în stil marocan este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 423 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, piept de pui, năut fără sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Suppers Simplu: Stil Marocan Red Snapper Tagine (Tocană De Pește), Tagine De Pui Marocan, și Tagine De Pui Marocan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sarea, chimenul, scorțișoara, ghimbirul și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Presărați amestecul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați ulei de măsline. Saut pui 4 minute. Se amestecă dovleceii de butternut, bulionul de pui, năutul și roșiile; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Combinați apa clocotită și cuscusul. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă migdalele și coaja portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista