Taffy

Taffy
Taffy este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 67 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, sirop de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Taffy, Taffy, și Ciocolata Taffy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, puneți toate ingredientele, cu excepția extractelor, și amestecați-le ușor pentru a le combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Așezați un termometru cu bomboane pe partea laterală a tigaiei și aduceți la fierbere, amestecând doar pentru a preveni arderea. Gatiti la etapa hardball (265 la 270 de grade), se scoate de pe foc, se amestecă în extractele, și se toarnă pe o tigaie foaie căptușite cu silpat sau tigaie foaie cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Lăsați-l să se răcească suficient pentru a se manipula, apoi începeți să-l rulați într-un buștean și să întindeți sau să trageți taffy pentru a lucra aerul și a-l face alb și opac. Continuați să trageți și să răsuciți până se întărește. Formați frânghii lungi de taffy, apoi tăiați-le în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TaffyTaffy
4
Câteva sfaturi atunci când faceți taffy: Ungeți partea superioară de 1 inch a peretelui cratiței pentru a împiedica zahărul să fiarbă. Folosiți întotdeauna o tigaie mai mare decât credeți că aveți nevoie pentru a preveni fierberea. Folosiți întotdeauna un arzător la fel de mare sau mai mare decât fundul tigaiei. Nu răzuiți niciodată fundul tigaiei la sfârșit, ci doar turnați siropul. Spălați părțile laterale ale tigaiei cu o perie curată de patiserie umedă pentru a evita cristalizarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
TaffyTaffy
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista