Taffy

Taffy
Taffy este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 67 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, sirop de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Taffy, Taffy, și Ciocolata Taffy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, puneți toate ingredientele, cu excepția extractelor, și amestecați-le ușor pentru a le combina.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați un termometru cu bomboane pe partea laterală a tigaiei și aduceți la fierbere, amestecând doar pentru a preveni arderea. Gatiti la etapa hardball (265 la 270 de grade), se scoate de pe foc, se amestecă în extractele, și se toarnă pe o tigaie foaie căptușite cu silpat sau tigaie foaie cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați-l să se răcească suficient pentru a se manipula, apoi începeți să-l rulați într-un buștean și să întindeți sau să trageți taffy pentru a lucra aerul și a-l face alb și opac. Continuați să trageți și să răsuciți până se întărește. Formați frânghii lungi de taffy, apoi tăiați-le în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TaffyTaffy
4
Câteva sfaturi atunci când faceți taffy: Ungeți partea superioară de 1 inch a peretelui cratiței pentru a împiedica zahărul să fiarbă. Folosiți întotdeauna o tigaie mai mare decât credeți că aveți nevoie pentru a preveni fierberea. Folosiți întotdeauna un arzător la fel de mare sau mai mare decât fundul tigaiei. Nu răzuiți niciodată fundul tigaiei la sfârșit, ci doar turnați siropul. Spălați părțile laterale ale tigaiei cu o perie curată de patiserie umedă pentru a evita cristalizarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
TaffyTaffy
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista