Tacos Tilapia Sotate Cu Ardei La Grătar Și Ceapă

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tacos Tilapia sote cu ardei la grătar și ceapă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 309 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ardei gras, tortilla de porumb, fileuri de tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Tacos Tilapia Cu Ardei Și Ceapă, Tacos Moale Tilapia La Grătar, și Tacos Tilapia La Grătar Mărunțit.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare. Aranjați feliile de ceapă și ardeii grași pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Ceapa la grătar timp de 12 minute, întorcându-se ocazional.
Scoateți ceapa și ardeii grași de pe grătar și lăsați să stea 5 minute. Tăiați inelele de ceapă în jumătate. Tăiați subțire ardeii grași; aruncați tulpinile și semințele.
Combinați ceapa, ardeiul gras, lingura. sare și linguriță. piper negru într-un castron mic.
Presărați peștele uniform cu lingurița rămasă. sare și restul de linguriță. piper negru.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește în tigaie și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți peștele, amestecul de ceapă și feliile de jalapeno uniform printre tortilla.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.