Rețeta Portabella Tacos cu salată de varză picantă este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de condimente montreal steak grill, capace de ciuperci portabella, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tacos de pește Paleo cu salată picantă de varză, Tacos de pește cu salată de varză-morcov și cremă picantă, și Tacos picant de pește cu salată de varză + cremă de tei.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele slaw; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți cojile taco conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Duzină
3
Între timp, în tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile in ulei 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana incep sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa; gatiti 2-3 minute mai mult. Se amestecă pudra de chili și condimentele la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Pentru a servi, amestecați amestecul de ciuperci în coji de taco încălzite; se acoperă cu felii de avocado și salată de varză picantă.
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.