Tacos picant de porc și ardei gras

Tacos picant de porc și ardei gras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos picant de porc și ardei gras. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de benzi de ardei gras, salsa îmbuteliată, tortilla de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tacos Slab Cu Ardei Gras Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Supă Cremă Picantă De Ardei Gras Roșu, și Ardei Gras, Bok Choy Și Carne De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
3
Adăugați carne de porc și gătiți timp de 8 minute sau până când carnea de porc își pierde culoarea roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
6
Adăugați ardei gras, usturoi și 1/4 linguriță sare și sotati 5 minute sau până se înmoaie. Împărțiți carnea de porc uniform între tortilla; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană amestec de ardei, 2 linguri brânză și 2 linguri salsa și pliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista