Tacos Moale Tilapia La Grătar
Tacos moale Tilapia la grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 5 porții. O porție conține 457 calorii, 42G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, tortilla de porumb, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tacos Tilapia La Grătar Mărunțit, Tacos Tilapia Sotate Cu Ardei La Grătar Și Ceapă, și Tacos De Pește Tilapia La Grătar Cu Sos Adobo.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, sosul de soia, pudra de chili, chimenul și usturoiul. Condimentați peștele pe toate părțile cu sare și piper și puneți-l într-un vas suficient de mare pentru a ține într-un singur strat.
Se toarnă marinada peste pește, se acoperă și se dă la frigider timp de 15 până la 20 de minute.
Preîncălziți grătarul cu gaz la mediu sau preîncălziți broilerul la înălțime și setați raftul la 6 inci de sursa de căldură.
Scoateți peștele din marinată și grătiți sau fierbeți până se descuamează, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se scoate pe o farfurie și se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se taie în bucăți. Condimentați cu sare, piper și suc suplimentar de lămâie, dacă doriți.
Tortilla cald ca eticheta pachetului direcționează.
Serviți tilapia cu tortilla.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.