Tacos mahi mahi la grătar cu salată de varză roșie, Salsa de roșii și Avocado și sos fierbinte de ananas
Rețeta Tacos Mahi Mahi la grătar cu salată de varză roșie, Salsan de roșii și Avocado și sos fierbinte de ananas este gata în aproximativ 1 oră și 55 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 16 porții cu 341 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 201 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați chiles habanero, suc de lime, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Tacos de pește Mahi mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit, Tacos mahi mahi condimentat cu chimen cu nectarină-salsa de Avocado, și Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți fileurile cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți de pe grătar și stropiți cu o parte din Vinaigreta de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Lăsați să se odihnească 5 minute și apoi fulgați cu o furculiță.
5
Umpleți fiecare tortilla prăjită cu o parte din mahi, acoperiți cu salată de varză roșie, Salsa de roșii și Avocado și stropiți cu sos fierbinte carbonizat de ananas-habanero.
Combinați toate ingredientele într-un blender și amestecați timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Combinați toate ingredientele într-un castron. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Combinați ușor toate ingredientele într-un castron. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Încălziți un grătar la mare sau preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Așezați ananasul întreg (nu îl curățați de coajă) pe grătar și grătar până când întreaga suprafață este complet neagră și carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească ușor. Cojiți ananasul, îndepărtați miezul și tocați grosolan carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare; adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Adăugați ananasul, piureul de ananas, habanero și oțetul și gătiți până când amestecul este complet moale, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Habanero Chili
Oțet
14
Se transferă într-un blender și se amestecă până se omogenizează. Condimentează cu sare, piper și miere, după gust. Se strecoară amestecul într-un bol.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.