Tacos din carne de vită thailandeză cu Slaw de lime-Cilantro

Thai Tacos de carne de vită cu Lime-Cilantro Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 175 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, zahăr, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Tacos din carne de vită thailandeză cu Slaw de lime-Cilantro, Tacos în stil thailandez cu Slaw de lime-Cilantro, și Tacos asiatic de vită cu Slaw de lime-Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti friptura, combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați friptura în pungă; sigilați și marinați la frigider 20 de minute, întorcându-vă ocazional.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Așezați friptura pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Pentru a pregăti slaw, combinați sucul și următoarele 6 ingrediente (prin 2 căței de usturoi) într-un castron mare.
Adăugați slaw și următoarele 3 ingrediente (prin coriandru); aruncați bine pentru a combina.
Împărțiți friptura uniform între tortilla; lingură aproximativ 1/2 cană slaw pe fiecare tortilla. Îndoiți în jumătate; serviți imediat.