Carnea de vită și Kale Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 500 de calorii, 22g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de roșii, pudră ușoară de chili, frunze de kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ), și Curcan Kale Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o tigaie mare peste mediu-marecăldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați uleiul de măsline, apoi adăugațicarne de vită, morcovi și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Morcov
Usturoi
Carne De Vită
4
Stropeștecu sarea. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute,amestecand ocazional, pana cand carnea incepesă se rumenească și legumele să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne
Sare
5
Adăugați pudra de chili, chimenul șipastă de roșii. Gatiti inca 1-2 minute, pana cand condimentele devinparfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Condimente
Chimen
6
Adăugați apa,reduceți focul și fierbeți timp de 4 până la 5 minute, până când carnea de vită nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Între timp, așezați cojile de taco în cuptor timp de 5 până la 10 minute pentru a le încălzi (sau încălziți-le în cuptorul de prăjit). Asamblați fiecare taco lingând în 2 linguri de carne și o parte din kale și brânză în fiecare coajă.Completați fiecare taco cu 1 linguriță de salsa șiserviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taco Shells
Brânză
Dientes De Ajo
Kale
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Cincizeci de nuanțe de Kale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
9
Retipărit cu permisiunea Fifty Shades of Kale: 50 de rețete proaspete și satisfăcătoare care sunt obligate să vă mulțumească de Drew Ramsey, MD și Jennifer Iserloh. Drepturi de autor 2013 de Drew Ramsey, M. D., și Jennifer Iserloh; fotografii ian McSpadden. Publicat de Harper
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.