Tacos De Ton Cu Crustă Din Chile

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Tacos de ton cu crustă Chile ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 528 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de friptură de ton de calitate sushi, rucola, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Chili Crusted ahi ton & Avocado Salata cu coriandru usturoi Dressing (GF!) ... și Fave Five Friday: ton sănătos, Pan-Fried Chimen-Chile Crusted Pește, și Scoici cu crustă Chile cu salată de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sucul de portocale, chipotles și oțetul la fiert într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când se reduce la 1/3 cană generoasă, 15 până la 20 de minute.
Se ia de pe foc și se răcește.
În timp ce sosul se răcește, pregătiți cărbune sau grătar cu gaz pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
În timp ce grătarul se încălzește, amestecați coriandru, chimen, praf de chili, piper negru și sare kosher într-un castron puțin adânc.
Ungeți tonul pe toate părțile cu 1 lingură de ulei (total), apoi acoperiți toate părțile uniform cu amestec de condimente.
Grătar ton pe raft ușor uns, neacoperit, transformându-se în maro pe toate părțile, până se rumenesc la exterior, dar încă rar în centru, 8 până la 10 minute în total.
Lăsați tonul să stea 10 minute.
În timp ce tonul stă, încălziți tortilele pe grătar, întorcându-se o dată, până se încălzește, aproximativ 1 minut, și păstrați-le calde, învelite în folie.
Aruncați jicama cu coriandru, suc de lămâie, ulei de lingură rămas și sare și piper după gust într-un castron mic. Înjumătățiți, gropiți și curățați avocado, apoi tăiați-l în felii groase de 1/2 inch.
Puneți o tortilla pe fiecare din cele 4 farfurii. Împărțiți rucola, jicama și avocado printre tortilla, aranjând uniform în centrul fiecăruia. Feliați tonul cu grosimea de 1/4 inch și împărțiți-l între tacos.
Stropiți uniform sosul chipotle peste ton și înfășurați tacos pentru a închide umplutura.
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, tonul poate fi gătit într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
![Darioush Signature Merlot]()
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc