Tacos de somon bătut cu bere cu Chipotle Crema

Rețeta Tacos de somon bătut cu bere cu Chipotle Creman este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 556 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână sare de mare, ulei vegetal, cremă chipotle și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de pește bătut cu bere cu Chipotle Crema, Tacos de pește bătut cu bere și Chipotle, și Tacos De Pește Bătut Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați tortilla în folie și coaceți la 200 timp de 10 până la 15 minute sau până se încălzește.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare, puțin adânc.
Încălziți uleiul de 1 inch într-o oală grea de 10 inci (adâncime de 2 până la 3 inci) la foc moderat până când un termometru cu grăsimi adânci înregistrează 36
Scufundați peștele în aluat pentru a acoperi, drenând excesul. Prăjiți peștele în loturi, rotind o dată, 4 până la 5 minute sau până devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Asamblați tacos cu tortilla caldă, pește și cremă Chipotle.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.