Tacos de somon bătut cu bere cu Chipotle Crema

Tacos de somon bătut cu bere cu Chipotle Crema
Rețeta Tacos de somon bătut cu bere cu Chipotle Creman este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 556 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână sare de mare, ulei vegetal, cremă chipotle și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de pește bătut cu bere cu Chipotle Crema, Tacos de pește bătut cu bere și Chipotle, și Tacos De Pește Bătut Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înfășurați tortilla în folie și coaceți la 200 timp de 10 până la 15 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare, puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
Încălziți uleiul de 1 inch într-o oală grea de 10 inci (adâncime de 2 până la 3 inci) la foc moderat până când un termometru cu grăsimi adânci înregistrează 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scufundați peștele în aluat pentru a acoperi, drenând excesul. Prăjiți peștele în loturi, rotind o dată, 4 până la 5 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Asamblați tacos cu tortilla caldă, pește și cremă Chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Crema MexicanăCrema Mexicană
PeștePește
8
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista