Tacos de pui și ciuperci
Pui și ciuperci Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 2.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână usturoi îmbuteliat, piept de pui, vin madeira și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Poblano Și Tacos De Ciuperci, Ciuperci Și Gouda Tacos, și Tacos cu ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa; sotati 2 minute.
Adăugați jalapeo; saut 2 minute.
Presărați zahărul peste amestecul de ceapă; sotati 1 minut.
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie.
Întoarceți tigaia la căldură; recoatați cu spray de gătit.
Adăugați ciupercile și usturoiul în tigaie; sotati 1 minut.
Adăugați Madeira în tigaie; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 2 minute. Descoperi; gatiti 2 minute sau până când lichidul se evaporă, amestecând frecvent. Se amestecă amestecul de ceapă și puiul; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine.
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Puneți aproximativ 1/3 cană amestec de pui pe fiecare tortilla. Topiți fiecare tortilla cu 2 linguri de brânză; pliați în jumătate.