Nevoie de o curs principal fără gluten? Tacos de pui Adobo-Lime ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 267 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piept de pui prăjit, smântână, ardei iute chipotle în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Adobo-Tacos De Pui Marinat, Adobo-Pui De Tei, și Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați puiul cu 2 linguri de coriandru tocat și următoarele 6 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Aruncați amestecul de slaw cu oțet de orez, ridiche și restul de 1 lingură de coriandru. Împărțiți puiul și slaw-ul în mod egal între cojile de taco.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.