Tacos De Pui
Tacos de pui reteta ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 25 minute. Această rețetă servește 25. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 58 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți salată verde, taco Bell taco taco amestec de condimente, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tacos de pui crocant (Tacos De Pollo), Tacos de pui (Tacos De Pollo), și Ananas Dak Bulgogi Tacos (coreeană picant ananas BBQ pui Tacos).
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia mare cu spray de gătit.
Adăugați puiul; gătiți și amestecați la foc mediu până când sunt fierte.
Se amestecă amestecul de condimente și apă. Gatiti 10 min. sau până când sosul este ușor îngroșat, amestecând ocazional.
Lingura 2 Linguri. amestec de pui în fiecare coajă de taco; se presară cu brânză. Se acoperă uniform cu salată și roșii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cuvaison Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."