Tacos de porc tras cubanez cu glazură de Guava, varză roșie portocalie acră - Jicama Slaw și maioneză Chipotle
Tacos de porc tras cubanez cu glazură de Guava,varză roșie portocalie acră - Jicama Slaw și maioneză Chipotle necesită aproximativ 13 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1004 calorii, 48G de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.95 pe portie. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, miere, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma jeleul, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Amprentă Din Făină De Porumb Cu Jeleu De Ardei ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Tacos de porc tras cu Slaw Chipotle, Tacos De Porc Tras Cubanez, și Tacos de porc cubanez cu aragaz lent cu salsa de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: cutie de prăjit cu termometru cu sondă, cum ar fi La Caja China; cărbune suficient pentru a găti fundul de porc timp de 4 până la 5 ore (aproximativ 30 de lire sterline)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston Fundul
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Pentru carnea de porc: folosind un cuțit de tăiat, faceți mici fante pe întreaga suprafață a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Puneți carnea de porc într-o tigaie sau castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați uleiul, oregano, usturoiul și un vârf mare de sare într-un blender și amestecați până se omogenizează. Frecați în bare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Bateți împreună jeleul de guava, muștarul, portocalele și sucurile de lămâie într-un castron și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Bețișoare De Covrig
Guava
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pregătiți cutia de prăjire conform instrucțiunilor producătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Presărați carnea de porc cu sare și piper și puneți grăsimea în sus pe raft peste tigaia de prăjire din cutia de prăjire. Gatiti timp de 1 ora, intoarceti si gatiti inca 2 ore. Glazurați blatul cu amestecul de guava, răsturnați, glazurați din nou, acoperiți cutia și gătiți încă 30 de minute sau până când temperatura internă a cărnii de porc este de aproximativ 195 de grade F. Puteți verifica ocazional carnea pentru a vă asigura că glazura de pe partea de sus a cărnii nu arde, astfel încât să puteți adăuga suficient cărbune pentru a menține cutia fierbinte fără a arde glazura. Timpul Total de gătire va fi între 4 și 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dressing Japonez De Susan Preparat
Guava
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Scoateți carnea de porc, cortul ușor cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute. Trageți carnea de porc în bucăți de mușcătură și aruncați cu mai multă glazură de guava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Guava
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Așezați tortilele calde pe o suprafață plană. Ungeți niște maioneză Chipotle pe fiecare. Umpleți centrul cu o parte din carne de porc, o parte din portocala acră, varză roșie și jicama Slaw și acoperiți fiecare cu câteva frunze de coriandru. Îndoiți - vă și mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Jicama
3 Bețișoare De Covrig
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Bateți maioneza, Chipotles în piure en adobo și sucul de lămâie împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Bateți împreună sucul de portocale, sucul de lămâie, mierea și zahărul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Avocado Hass Ușor Piure
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați jicama, ceapa, varza, morcovii și coriandrul și condimentați cu sare și piper. Dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră înainte de servire pentru a permite aromelor să se amestece.