Tacos De Porc Din Caraibe

Tacos De Porc Din Caraibe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de porc din Caraibe. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 387 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,92 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ananas, tortilla de făină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caraibe Nemernic Creveți Tacos, Tacos de pește afumat cu salsa din Caraibe, și Tacos De Pui Din Caraibe + Meniu Săptămânal.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Frecați filetele de porc cu condimente smucite. Gatiti carnea de porc in tigaie 8-10 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
2
Lăsați să stea 5 minute. Între timp, amestecați împreună ananas, jicama, jalapeo, ceapă verde, usturoi, suc de lămâie, ulei de măsline și sare kosher. Feliați subțire carnea de porc; se servește cu salsa în tortilla încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sare KosherSare Kosher
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AnanasAnanas
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
UsturoiUsturoi
JicamaJicama
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista