Tacos De Pește Tequila Lime La Grătar

Tacos De Pește Tequila Lime La Grătar
Gratar Tequila Lime pește Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 770 calorii, 48G de proteine, și 45g de grăsime per portie. Pentru $ 8.57 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați lapte, smântână, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Tacos De Pește La Grătar Cu Guacamol Picant De Tequila-Lime, Tequila Lime tacos de pește, și Tacos de pește Tequila Lime cu Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: frigarui de bambus de 8 inci, înmuiate în apă
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Pentru varză: într-un bol mare de amestecare, combinați oțetul, zahărul și sarea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Adăugați varza și amestecați pentru a acoperi totul uniform. Se lasă la marinat 15 minute. Îndoiți coriandrul și lăsați-l deoparte până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
VarzăVarză
5
Pentru marinada de pește: într-un bol mare de amestecare, combinați tequila, chimenul, usturoiul, sucul de lămâie și puțină sare și piper. Porționați peștele în cuburi de 1 inch și adăugați la marinată. Puneți deoparte la marinat timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MarinadaMarinada
TequilaTequila
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
1
Încălziți un grătar plat la înălțime și acoperiți cu puțin ulei. Frigăruie 4 până la 5 bucăți de pește pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați frigarui pe grătar și gătiți până când peștele este alb și fiert, aproximativ 1 minut pe fiecare parte și aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți frigarui și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
Încălziți tortilele în loturi pe grătar timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți tortilele într-o pungă de folie căptușită cu prosop și acoperiți-le ușor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Pentru a construi tacos, stropiți puțină cremă de tei Cilantro pe o tortilă. Se acoperă cu un amestec de varză roșie încordată și apoi se pune deasupra o frigăruie de pește. Glisați frigarui, astfel încât peștele să rămână pe taco, apoi terminați cu mai multă cremă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză RoșieVarză Roșie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Crema MexicanăCrema Mexicană
PeștePește
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Garnisiți cu niște Cotija sfărâmată și sos fierbinte și serviți cu o pană de var pe lateral. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
VarVar
8
Într-un castron mic, combinați smântâna, laptele, cilantro, usturoiul, chimenul și sucul de lămâie și răciți timp de 1 oră. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir.
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista