Tacos de pește rapid și ușor
Rețeta Tacos de pește rapid și ușor este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați salsa, ulei vegetal, sos tartar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tacos de pește rapid și ușor, Tacos De Pește Rapid, și Tacos Rapid De Pește La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Aranjați bețișoarele de pește într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sunt crocante și aurii.
Se ia de pe foc și se taie în treimi.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Prăjiți tortilele până se înmoaie.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Umpleți tortilele încălzite cu porții de băț de pește, varză, sos tartar și salsa pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.