Tacos de pește Poblano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 320 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,89 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tortilla de porumb de mărimea fajita, piper poblano, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Poblano Și Tacos De Ciuperci, Tacos Portabellan și Poblano la grătar, și Tacos cu cartofi, Poblano și Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Grill piper, acoperit cu capac de grătar, 3 până la 4 minute sau până când piperul pare blister, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Puneți piperul într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Curățați ardeiul; scoateți și aruncați semințele. Tăiați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Semințe
3
Combinați piperul, castravetele, următoarele 4 Ingrediente, 2 linguri. suc de lămâie și 2 linguri. uleiul de măsline într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Castravete
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți împreună condimentele de fructe de mare și restul de 1 lingură. suc de lămâie și 2 linguri. ulei de măsline într-un vas mare de mică adâncime sau pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați pește, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 5 minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De Mare
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Scoateți peștele din marinadă, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pește
6
Pește la grătar, acoperit cu capac la grătar, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau doar până când peștele începe să se descuameze atunci când este înțepat cu vârful unui cuțit ascuțit și este opac în centru. Se răcește 5 minute. Fulgi de pește în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cuțit
7
Serviți pește și salsa în tortilla caldă cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Dientes De Ajo
Pește
8
Notă: Am testat cu Weber Mango Lime Seafood Seasoning.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.