Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Citrice De Castraveți

Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Citrice De Castraveți
Rețeta Tacos de pește la grătar cu Salsa de citrice de castraveți ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $21.88 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 3023 calorii, 135g de proteine, și 64G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 108 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ridiche, guacamole de frontieră, guacamole de frontieră și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Salsa de castraveți: perfectă pentru Tacos de pește, Pește la grătar cu Salsa de castraveți-roșii, și Tacos de pește la grătar cu Salsa tropicală pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista