Tacos De Pește La Grătar

Tacos De Pește La Grătar
Reteta Tacos de pește la grătar ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 548 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 130 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, iaurt, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma iaurtul, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tacos De Pește La Grătar, Tacos Cu Pește La Grătar, și Tacos De Pește La Grătar.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună ingredientele pentru sosul alb și dați-le la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
2
Combinați sucul de lămâie, uleiul și chimenul într-un vas nereactiv superficial suficient de mic pentru a ține doar peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
3
Adăugați pește și întoarceți-l pentru a acoperi în marinată. Se condimentează cu sare și piper și se marinează peștele la temperatura camerei timp de 30 de minute. Sau amestecați condimentele uscate de frecare împreună și presărați pe ambele părți ale peștelui.Preîncălziți grătarul la cald mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Ungeți grătarul cu ulei. Grătiți peștele până când este gătit, aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte. Rupeți peștele în bucăți mari.Umpleți tortilla cu pește și acompaniamentele dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Stropiți cu sos alb și strecurați pene proaspete de tei peste tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Ingrediente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista