Tacos De Pește La Grătar

Tacos De Pește La Grătar
Reteta Tacos de pește la grătar ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 548 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 130 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, iaurt, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma iaurtul, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tacos De Pește La Grătar, Tacos Cu Pește La Grătar, și Tacos De Pește La Grătar.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună ingredientele pentru sosul alb și dați-le la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Combinați sucul de lămâie, uleiul și chimenul într-un vas nereactiv superficial suficient de mic pentru a ține doar peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați pește și întoarceți-l pentru a acoperi în marinată. Se condimentează cu sare și piper și se marinează peștele la temperatura camerei timp de 30 de minute. Sau amestecați condimentele uscate de frecare împreună și presărați pe ambele părți ale peștelui.Preîncălziți grătarul la cald mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Ungeți grătarul cu ulei. Grătiți peștele până când este gătit, aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte. Rupeți peștele în bucăți mari.Umpleți tortilla cu pește și acompaniamentele dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Stropiți cu sos alb și strecurați pene proaspete de tei peste tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Ingrediente

1Oreos dublu umplut1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1Oreos dublu umplutsos fierbinte sau pulbere de chipotle măcinată de linguriță de glob (opțional) (taco în stânga are sos cu pudră de chipotle, taco în dreapta are sos fără)sos fierbinte sau pulbere de chipotle măcinată de linguriță de glob (opțional) (taco în stânga are sos cu pudră de chipotle, taco în dreapta are sos fără)454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpește alb ferm, cum ar fi halibutul sau mahi mahipește alb ferm, cum ar fi halibutul sau mahi mahi1Oreos dublu umplutmăsline coapte fără sâmburi sau umplute cu piment, opționalmăsline coapte fără sâmburi sau umplute cu piment, opțional1Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors11 lingură de oregano uscatsuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymaioneză (îmi place Vegenaise fără soia)maioneză (îmi place Vegenaise fără soia)4creveți și cu veneUlei (pentru perierea grătarului)Ulei (pentru perierea grătarului)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline nerafinatulei de măsline nerafinat8Tortilla de porumb de 6 inci, încălzită fie pe grătar, fie pe tigaie încălzită până când este flexibilăTortilla de porumb de 6 inci, încălzită fie pe grătar, fie pe tigaie încălzită până când este flexibilă2Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă4creveți și cu venepico De gallo proaspăt (salsa), var proaspăt tăiat în penepico De gallo proaspăt (salsa), var proaspăt tăiat în pene4creveți și cu veneAvocado feliat, guacamole, ceapă roșie murată sau ridichi, Napa mărunțită, savoy sau varză verde sau salatăAvocado feliat, guacamole, ceapă roșie murată sau ridichi, Napa mărunțită, savoy sau varză verde sau salată4creveți și cu veneFrecare UscatăFrecare Uscată1Bucăți de caramele Heath Barbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust1pinchvârf de sare de marevârf de sare de mare4creveți și cu venesare de mare și piper negru proaspăt măcinatsare de mare și piper negru proaspăt măcinat62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyiaurt întreg neîndulcitiaurt întreg neîndulcit4creveți și cu veneSauSau

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista