Tacos de pește la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână salsa veche el ' n chunky, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos Cu Pește La Grătar, Tacos De Pește La Grătar, și Tacos De Pește La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați grătarul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Periați peștele cu ulei; se presară cu chimen, sare și piper. Acoperiți și grătiți peștele la foc mediu 5 până la 7 minute, rotind o dată, până când peștele se fulgează ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
5
Întindeți smântână pe tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.