Tacos De Pește Japonez

Tacos De Pește Japonez
Reteta Japoneză Tacos de pește ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 913 calorii. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de ulei vegetal dezosat, salată de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Frozen Cinco De Mayo Desert ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tacos De Pește Japonez, Pește La Grătar În Stil Japonez, și Bile de pește norvegiene și japoneze.

Instrucțiuni

1
Turnați ponzu într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați albacore, sigilați punga și transformați peștele în strat. Se răcește timp de 1 oră, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Scurgeți ponzu din sac.
4
Adăugați ulei și întoarceți punga pentru a acoperi peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Grătar de căldură la foarte mare (550 la 650). Grătar de gătit cu ulei, folosind clești și un teanc de prosoape de hârtie cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Pește la grătar, acoperit, întorcându-se o dată, până când apar semne de grătar și peștele este rar, 3 minute. Feliați albacorul în cruce. Umpleți tortilele cu slaw și pește, apoi acoperiți cu o picătură de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
* Găsiți ponzu în culoarul alimentelor asiatice. Uita - te pentru pol-sau Troll-prins albacore. Dacă tortilele sunt foarte subțiri, cumpărați dublul cantității și stivați 2 pe taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate17
Revista