Tacos De Pește Japonez

Reteta Japoneză Tacos de pește ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 913 calorii. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de ulei vegetal dezosat, salată de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Frozen Cinco De Mayo Desert ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tacos De Pește Japonez, Pește La Grătar În Stil Japonez, și Bile de pește norvegiene și japoneze.
Instrucțiuni
Turnați ponzu într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați albacore, sigilați punga și transformați peștele în strat. Se răcește timp de 1 oră, întorcându-se o dată.
Adăugați ulei și întoarceți punga pentru a acoperi peștele.
Grătar de căldură la foarte mare (550 la 650). Grătar de gătit cu ulei, folosind clești și un teanc de prosoape de hârtie cu ulei.
Pește la grătar, acoperit, întorcându-se o dată, până când apar semne de grătar și peștele este rar, 3 minute. Feliați albacorul în cruce. Umpleți tortilele cu slaw și pește, apoi acoperiți cu o picătură de maioneză.
* Găsiți ponzu în culoarul alimentelor asiatice. Uita - te pentru pol-sau Troll-prins albacore. Dacă tortilele sunt foarte subțiri, cumpărați dublul cantității și stivați 2 pe taco.