Tacos de pește cu Salsa de căpșuni

Rețeta Tacos de pește cu Salsa de căpșuni ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 6,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 298 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de fileuri de halibut, tortilla de porumb, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Mojito Tacos de pește la grătar cu Salsa de căpșuni, Tacos de pește cu salsa de Mango, și Tacos de pește cu salsa Habanero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 de grade F. Înveliți o foaie de copt cu margini cu spray de gătit.
Așezați peștele pe foaia de copt, cu partea netedă în jos (dacă fileuri); se acoperă cu spray de gătit; se condimentează cu chimen, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Stivați tortilla, presărați cu câteva picături de apă și înfășurați bine în folie. Gatiti pestele si tortilele pana cand pestele este opac si fulgi usor cu o furculita, dar este inca umed, iar tortilele sunt fierbinti, 10-15 minute. Într-un castron, combinați căpșunile, jalapele, arpagicul, sucul de lămâie, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper; se amestecă. Fulgi de pește în bucăți mari; unwraptortillas. Împărțiți peștele, salsa de căpșuni și varza în mod egal între tortilla. Îndoiți și serviți.
Per porție (2 tacos): 219 calorii pe 2 tacos, 3 grame grăsime (0 grame saturate), 25 grame carbohidrați, 4 grame fibre, 24 grame proteine
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.