Tacos de pește cu salată de varză Jicama-Cilantro
Tacos de pește cu Coleslaw Jicama-Cilantro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 471 calorii. Pentru $5.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de ulei de canolan, tortilla de făină, mahi-mahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Struguri Roșii, Fasole Neagră, Coriandru, Tacos Jicama, Tacos De Pește Cu Varză, Jicama Și Fasole Neagră, și Tacos de pește la grătar cu salată de varză cremoasă pentru doi.
Instrucțiuni
Răzuiți coaja de la var și stoarceți sucul pentru a măsura 3 linguri.
Așezați coaja și sucul într-o pungă de congelator cu fermoar de 1 galon.
Adăugați chimen și ulei. Sigilați punga și agitați pentru a combina.
Adăugați pește la marinată. Resigilați punga și întoarceți-vă pentru a acoperi peștele. Se răcește câteva ore.
Încălziți o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați pește și gătiți 10 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Scoateți fiecare bucată de pește din tigaie când este gata. (Nu gătiți prea mult.) Rupeți peștele în bucăți mai mici.
Prăjiți tortilla pe ambele părți într-o tigaie mare la foc mediu, în timp ce peștele gătește. Acoperiți tortilla și păstrați-vă cald.
Puneți peștele în tortilla; se acoperă cu salată de varză Jicama-Cilantro și Salsa tomatillo-and-Poblano prăjită la foc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio