Tacos de pește Baja cu salsa de Mango
Rețeta Baja Tacos de pește cu Salsan de Mango este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 650 calorii, 38g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,36 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână tortilla de porumb, făină, mango și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de pește cu salsa de Mango, Tacos de pește cu salsa de Mango, și Tacos De Pește Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente; pus deoparte.
Fixați un termometru de prăjit pe partea unei cratițe mari și grele.
Adăugați ulei în tigaie; se încălzește la foc mediu-mare până când termometrul înregistrează 37
Reduceți căldura la mediu, menținând temperatura uleiului.
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, berea, piperul negru, 1 linguriță de sare și praful de usturoi, amestecând cu un tel.
Adăugați pește în aluat, aruncând ușor pentru a acoperi.
Scoateți peștele din aluat. Adăugați cu grijă 4 sau 5 bucăți de pește în uleiul fierbinte; gătiți 4 până la 5 minute sau până se rumenesc și gata, rotind ocazional (mențineți temperatura uleiului la 375 pe tot parcursul procesului de gătit).
Scurgeți peștele pe prosoape de hârtie. Repetați procedura în loturi cu peștele rămas.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți peștele în mod egal între tortilla; lingură aproximativ 2 linguri de salsa în fiecare tortilla.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.