Rețeta Baja Tacos de pește cu Salsan de Mango este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 650 calorii, 38g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,36 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână tortilla de porumb, făină, mango și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de pește cu salsa de Mango, Tacos de pește cu salsa de Mango, și Tacos De Pește Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente; pus deoparte.
2
Fixați un termometru de prăjit pe partea unei cratițe mari și grele.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați ulei în tigaie; se încălzește la foc mediu-mare până când termometrul înregistrează 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
4
Reduceți căldura la mediu, menținând temperatura uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați făina, berea, piperul negru, 1 linguriță de sare și praful de usturoi, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Piper Negru
Făină Pentru Toate Scopurile
Bere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați pește în aluat, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
8
Scoateți peștele din aluat. Adăugați cu grijă 4 sau 5 bucăți de pește în uleiul fierbinte; gătiți 4 până la 5 minute sau până se rumenesc și gata, rotind ocazional (mențineți temperatura uleiului la 375 pe tot parcursul procesului de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
9
Scurgeți peștele pe prosoape de hârtie. Repetați procedura în loturi cu peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți peștele în mod egal între tortilla; lingură aproximativ 2 linguri de salsa în fiecare tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.