Tacos De Miel (Stil Barbacoa)

Tacos De Miel (Stil Barbacoa)
Rețeta Tacos de miel (stil Barbacoa) ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 8 ore și 50 de minute. Această rețetă servește 6. Acest curs principal are 629 calorii, 39G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, frunze de coriandru culese și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Barbacoa de miel cu Tacos de Avocado, Carne De Vită Barbacoa Tacos, și Crock Pot Barbacoa Carne De Vită Tacos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rehidratați anchos și chipotles într-un castron și acoperiți cu apă fierbinte, clocotită. Înmuiați chilii până când sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați ardeii iute, ardeiul, oregano, scorțișoara și usturoiul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă uleiul și se prelucrează până se omogenizează. Dacă piureul este prea gros, adăugați o lingură sau 2 din lichidul de înmuiere chile până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Subţire-Subţire-
4
Așezați mielul într-un vas de prăjire și presărați peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Se toarnă piureul deasupra, se acoperă și se marinează la frigider timp de 3 până la 4 ore.
6
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. dezghețați frunzele de banană (dacă sunt înghețate) rulându-le sub apă caldă. Aliniați un prăjitor de curcan sau un vas de fiert cu frunzele de banană, suprapunându-le ușor una pe cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți mielul din marinată și puneți-l pe frunzele de banană. Înfășurați mielul cu frunzele de banană, învelind marginile, astfel încât să fie complet acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8
Adăugați 1 1/2 căni de apă în vasul de copt, apoi acoperiți întreaga tigaie cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Coaceți până când carnea este fragedă și se destramă, 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți folia și deschideți frunzele de banană. Tăiați mielul cu o furculiță și condimentați cu sare și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Se servește cu tortilele calde de făină, frunzele de coriandru, fresca queso, ridichile și ceapa și se împerechează cu Malbecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
Queso FrescoQueso Fresco
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
MalbecMalbec
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista