Tacos De Miel (Stil Barbacoa)
Rețeta Tacos de miel (stil Barbacoa) ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 8 ore și 50 de minute. Această rețetă servește 6. Acest curs principal are 629 calorii, 39G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, frunze de coriandru culese și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Barbacoa de miel cu Tacos de Avocado, Carne De Vită Barbacoa Tacos, și Crock Pot Barbacoa Carne De Vită Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rehidratați anchos și chipotles într-un castron și acoperiți cu apă fierbinte, clocotită. Înmuiați chilii până când sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Adăugați ardeii iute, ardeiul, oregano, scorțișoara și usturoiul într-un robot de bucătărie.
Se toarnă uleiul și se prelucrează până se omogenizează. Dacă piureul este prea gros, adăugați o lingură sau 2 din lichidul de înmuiere chile până la consistența dorită.
Așezați mielul într-un vas de prăjire și presărați peste tot cu sare și piper.
Se toarnă piureul deasupra, se acoperă și se marinează la frigider timp de 3 până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. dezghețați frunzele de banană (dacă sunt înghețate) rulându-le sub apă caldă. Aliniați un prăjitor de curcan sau un vas de fiert cu frunzele de banană, suprapunându-le ușor una pe cealaltă.
Scoateți mielul din marinată și puneți-l pe frunzele de banană. Înfășurați mielul cu frunzele de banană, învelind marginile, astfel încât să fie complet acoperit.
Adăugați 1 1/2 căni de apă în vasul de copt, apoi acoperiți întreaga tigaie cu folie de aluminiu.
Coaceți până când carnea este fragedă și se destramă, 4 ore.
Scoateți folia și deschideți frunzele de banană. Tăiați mielul cu o furculiță și condimentați cu sare și suc de lămâie.
Se servește cu tortilele calde de făină, frunzele de coriandru, fresca queso, ridichile și ceapa și se împerechează cu Malbecul.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.