Tacos De Creveți La Grătar

Tacos De Creveți La Grătar
Reteta Tacos creveți la grătar ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 30 minute. O porție conține 85 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Un amestec de unt, tortilla de porumb, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tacos de creveți și ananas la grătar, Chorizo și Tacos de creveți la grătar, și Tacos De Creveți La Grătar Cu Tei Din Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună smântâna, maioneza, laptele și chimenul. Pune deoparte. Frigăruie creveții. (Dacă folosiți frigarui de lemn, înmuiați-le în apă timp de 10 minute înainte.) Într-un castron mic, combinați untul și usturoiul. Preîncălziți un grătar cu gaz la mare; reglați la mediu după 15 minute. (Dacă gătiți peste cărbune, lăsați cărbunii să ardă până când sunt acoperiți cu cenușă cenușie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
UntUnt
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
ChimenChimen
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BatetiBateti
BolBol
2
Ungeți creveții frigăruiți cu untul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
CrevețiCreveți
3
Așezați-le pe grătar cu limele. Gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau pana cand crevetii sunt opaci si limele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți din grătar. Sareți ușor creveții. Grătiți tortilele timp de 30 de secunde pe fiecare parte, apoi puneți-le într-o pungă de hârtie pentru a se încălzi. Pentru a servi, trageți creveții de pe frigarui și împărțiți-i uniform între tortilla. Se acoperă cu varză, sos de smântână, salsa tomatillo și un spritz de var la grătar.Metoda zilei ploioase: fierbeți creveții și limele la aproximativ 4 inci de căldură folosind timpii de gătit de mai sus. Înfășurați tortilele în folie și încălziți-le într-un cuptor de 350 F timp de 15 minute sau înfășurați-le într-un șervețel și cuptor cu microunde timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Sos De SmântânăSos De Smântână
FolieFolie
VarzăVarză
CrevețiCreveți
VarVar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista