Tacos de cartofi, Chorizo și spanac
Tacos de cartofi, Chorizo și spanac ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 597 calorii, 23g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 121 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi, chorizo mexican, o mână de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Cartofi Chorizo Tacos, Cartofi Chorizo Tacos, și Tacos cu cartofi și Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați cartofii cubați într-un castron de dimensiuni medii și sigur pentru cuptorul cu microunde, cu 1 lingură de ulei de canola și un vârf de sare. Acoperiți vasul cu folie de plastic și transferați la cuptorul cu microunde. Gatiti-va la inaltime timp de 3 minute, apoi scuturati cu grija continutul vasului.
Așezați din nou în cuptorul cu microunde și gătiți până când cartofii sunt fragede, cu aproximativ 2 minute mai mult. Pune deoparte.
Între timp, încălziți lingura rămasă de ulei de canola într-o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați chorizo și gătiți, amestecând des cu o lingură de lemn, până când chorizo începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Se amestecă cartofii și se fierbe până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați o mână de spanac și amestecați ocazional până când frunzele se ofilesc suficient pentru a adăuga mai multe. Continuați procesul până când s-a adăugat tot spanacul. Continuați să gătiți până când spanacul se gătește până la ceva asemănător unui sos, aproximativ 3 minute. Gustați și condimentați cu sare suplimentară, dacă este necesar.
Serviți cu tortilla caldă, frescă de căutare, coriandru și pene de tei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.