Tacos Cu Frunze De Salată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Tacos cu frunze de salată. Această rețetă servește 12 și costă 71 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 206 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 11 fani. Un amestec de roșii Rome, condimente taco, frunze de salată romaine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Salată Cu Frunze Ofilite, Carne de porc în cupe de frunze de salată, și Salată de frunze pentru bebeluși cu măsline și pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati ardeiul gras verde si ceapa galbena intr-o tigaie la foc mediu cu ulei de masline si bulion de pui pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Tăiați carnea de vită măcinată în bucăți mici; așezați într-o tigaie separată la foc mediu. Gătiți și amestecați carnea de vită măcinată cu condimente taco până când carnea de vită este rumenită și sfărâmicioasă, 5 până la 8 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Presărați roșiile Rome cu sare într-un bol.
Puneți brânza Cheddar într-un castron separat.
Umpleți fiecare frunză de salată cu aproximativ 2 linguri de umplutură de vită; top cu 1 până la 2 lingurițe amestec de ardei verde, roșii romi, aproximativ 1 1/2 linguri brânză Cheddar.