Tacos Cu Băț De Pește
Pește Stick Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 2.41 pe portie. O porție conține 265 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți tortilla de porumb, maioneză, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până conserve Chipotle chili ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bine. Încercați Tacos Cu Băț De Pește, Tacos Cu Băț De Pește, și Cina De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 246°. tapetați o foaie de copt cu folie. Puneți tortilla într-un vas sigur pentru microunde. Umeziți ușor un prosop de bucătărie curat; stoarceți orice exces de apă. Acoperiți tortilele cu prosop și cuptor cu microunde la 50% până la încălzire, 2 până la 3 minute. Păstrați acoperit până când este gata de utilizare.
Aranjați bețișoarele de pește pe foaia de copt și presărați cu praf de chili.
Coaceți până când bețișoarele de pește sunt crocante, 11 până la 13 minute.
În timp ce bețișoarele de pește se coace, amestecați maioneza, chipotul, sucul de lămâie și amestecul de salată de varză într-un bol mediu. Se condimentează cu sare.
Așezați o tortilla pe o suprafață de lucru și deasupra cu un pic de amestec de slaw.
Adăugați 2 bețișoare de pește și acoperiți cu o lingură de salsa. Împăturește taco. Repetați cu tortilele rămase, amestecul de slaw, bețișoarele de pește și salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.