Tacos Chinezesc
Reteta Tacos chineză ar putea satisface pofta chineză în aproximativ 45 minute. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți tăiței de orez, ceapă verde, ulei de salată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Friptură Chineză (Siu Yuk), Tacos de tocană coreeană de vită (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte Kogi BBQ), și Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde).
Instrucțiuni
Turnați aproximativ 1 inch ulei într - un wok de 14 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare. Când uleiul ajunge la 375, adăugați tăiței în 2 loturi egale, întorcându-se o dată până când se umflă, aproape imediat. Ridicați din tigaie cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați și sfărâmați carnea de vită până la bucăți mici.
Adăugați ciuperci, castane de apă, ceapă verde, 2 linguri sos de soia și fulgi de chili. Se amestecă des până când sucurile se evaporă și amestecul se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și sherry până la neted.
Se adaugă în tigaie și se amestecă până când amestecul fierbe.
Se ia de pe foc și se adaugă mai mult sos de soia după gust.
Se toarnă într-un castron. Puneți tăiței și salată în boluri separate.
Pentru fiecare porție, lingurați tăiței și amestecul de carne pe o frunză de salată și rotiți-vă pentru a mânca.