Taco Dip
Rețeta Taco Dip este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță o opțiune excelentă fără gluten și lacto ovo vegetariană pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 207 calorii, 9 g de proteine și 12 g de grăsimi. Pentru 92 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Funcționează bine ca aperitiv. Această rețetă de la Allrecipes necesită măsline, salată iceberg, smântână și fasole prăjită vegetariană. Mulți oameni au făcut această rețetă și 273 ar spune că a fost perfect. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Taco Dip, Taco Dip și Taco Dip.
Instrucțiuni
Așezați fasolea în fundul unui vas de sticlă transparentă de 9 x 13 inci.
Într-un castron mediu combinați smântâna cu condimentele pentru taco.
Întindeți amestecul peste fasole.
Întindeți salsa peste partea de sus a smântânii. Acoperiți smântâna cu un strat de salată verde, roșii, ceapă și măsline.
Presărați brânză deasupra și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Karthauserhof Riesling QbA Ruwer cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Karthauserhof Riesling QbA Ruwer]()
Karthauserhof Riesling QbA Ruwer