Taco Cubanez Cu Porumb Albastru
Reteta albastru de porumb Cubanez Taco este gata în aproximativ 1 oră și 55 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 769 calorii, 62g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți jalapenos murat, suc de portocale, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Porumb cubanez pe știulete, Porumb Cubanez, și Porumb la grătar pe știulete cu o răsucire cubaneză.
Instrucțiuni
Bateți împreună 3 linguri de ulei, suc de portocale, usturoi și oregano într-un vas de copt, adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Încălziți grătarul la înălțime sau o tigaie antiaderentă cu câteva linguri de ulei de canola la foc mediu-mare pe aragaz.
Scoateți carnea de porc din marinată și puneți-o pe grătar. Grătați până se rumenesc și ușor carbonizate și un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 150 de grade F, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a tăia în felii groase de 1/4 inci.
Reduceți căldura grătarului la mediu.
Așezați tortilele pe grătar și grătați timp de aproximativ 10 secunde pe fiecare parte pentru a fi flexibile.
Așezați tortilele pe o suprafață plană. Împărțiți ingredientele uniform peste 1 jumătate din fiecare tortilla. Începeți cu 1 felie de brânză, urmată de șuncă, apoi câteva felii de carne de porc, câteva felii de jalapenos și o altă felie de brânză. Îndoiți partea superioară a tortilla peste ingrediente și apăsați pe ea.
Ungeți vârfurile tortilelor cu o parte din uleiul rămas și așezați-le pe grătar, cu partea de ulei în jos și grătați până se rumenesc ușor, apăsând tortilele pentru a se aplatiza, 3 până la 4 minute.
Ungeți blaturile tortilelor cu ulei, răsturnați și continuați la grătar, apăsând pe tortilla până se rumenesc și brânza s-a topit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.