Tabboulehul lui Maurice

Tabboulehul lui Maurice
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare din Orientul Mijlociu. Încercați să faceți Tabbouleh-ul lui Maurice acasă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Dacă aveți la îndemână sare, roșii, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încearcă Salată Maurice, Tabbouleh, și Tabbouleh pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bulgurul într-un castron mare și acoperiți cu apă cu 3 inci; înmuiați timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scurgeți și stoarceți pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Amestecați castraveții, roșiile, pătrunjelul, ceapa verde, ceapa galbenă, usturoiul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și piperul negru măcinat împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se amestecă bulgurul în amestec de castraveți; aruncați. Dați la frigider tabbouleh cu cel puțin 5 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
BulgurBulgur

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate49
Revista