Tabbouleh Feta cu vinete

Tabbouleh Feta cu vinete
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, tabbouleh Feta cu vinete ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,41 USD pe porție. O porție conține 558 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți la îndemână grâu bulgur, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Alac, Fetan Și Vinete, Vinete La Grătar Cu Feta, Mentă Și Ardei Iute, și Tabbouleh cu fasole și Feta.

Instrucțiuni

1
Gatiti graul bulgur conform instructiunilor ambalajului, apoi scurgeti bine. Într-un castron mic, amestecați usturoiul și uleiul de măsline, apoi folosiți jumătate pentru a peria ambele părți ale fâșiilor de vinete cu puțin condiment. Puneți fâșiile pe o tavă fierbinte sau într-o tigaie timp de 3 minute pe fiecare parte până când sunt carbonizate și înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Răsturnați grâul bulgur într-un castron mare cu naut, roșii, ceapă, feta și mentă, apoi turnați peste uleiul de usturoi rămas și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă și se condimentează bine, apoi se îngrămădesc pe farfurii cu vinetele carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista