Tabbouleh Feta cu vinete
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, tabbouleh Feta cu vinete ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,41 USD pe porție. O porție conține 558 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți la îndemână grâu bulgur, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Alac, Fetan Și Vinete, Vinete La Grătar Cu Feta, Mentă Și Ardei Iute, și Tabbouleh cu fasole și Feta.
Instrucțiuni
Gatiti graul bulgur conform instructiunilor ambalajului, apoi scurgeti bine. Într-un castron mic, amestecați usturoiul și uleiul de măsline, apoi folosiți jumătate pentru a peria ambele părți ale fâșiilor de vinete cu puțin condiment. Puneți fâșiile pe o tavă fierbinte sau într-o tigaie timp de 3 minute pe fiecare parte până când sunt carbonizate și înmuiate.
Răsturnați grâul bulgur într-un castron mare cu naut, roșii, ceapă, feta și mentă, apoi turnați peste uleiul de usturoi rămas și sucul de lămâie.
Se amestecă și se condimentează bine, apoi se îngrămădesc pe farfurii cu vinetele carbonizate.