Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și Feta Tabbouleh. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 263 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, pătrunjel, bulgur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Quinoa Tabbouleh cu Feta, Tabbouleh cu coriandru și Feta, și Quinoa Tabbouleh cu Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați bulgurul într-un castron mediu; acoperiți cu 1 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
3
Combinați puiul și ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați bulgur la amestecul de pui; aruncați ușor pentru a combina.