Tabbouleh cu lămâie și ierburi proaspete

Tabbouleh cu lămâie și ierburi proaspete
Reteta de lamaie si planta proaspata Tabbouleh este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 100 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Roșii pentru copii și Tabbouleh de plante proaspete, Sos Proaspăt De Lămâie, și Sparanghel Proaspăt Cu Sos De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți un fierbător de apă la fierbere. Amestecați împreună bulgurul și 1 lingură de ulei într-un castron rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați apă clocotită pentru a acoperi. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Se scurge într-o sită, apăsând pe bulgur pentru a îndepărta excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Transferați bulgurul într-un castron mare și aruncați cu restul de 1 lingură de ulei și restul ingredientelor până când totul este bine amestecat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se servește rece.
6
Gust
7
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
8
De la Cleveland Clinic Healthy Heart Lifestyle ghid și carte de bucate de Cleveland Clinic Heart Center, Bonnie Sanders Polin, Ph.D. și Frances Towner Giedt. 2007 de Cleveland Clinic Heart Center, Bonnie Sanders Polin, Ph.D., și Frances Towner Giedt. Publicat de Broadway Books.Bonnie Sanders Polin, Ph.D. și Frances Towner Giedt au câștigat un premiu James Beard pentru cartea de bucate Gourmet Joslin Diabetes. Ei sunt, de asemenea, autorii Joslin Diabetes quick and Easy Cookbook, Joslin Diabetes Healthy Carb Cookbook și Joslin Diabetes great Chefs Cook Healthy Cookbook. Bonnie Polin locuiește în Tulsa, Oklahoma, iar Frances Giedt locuiește în Arlington, Texas. Steven E. Nissen, MD, este președinte al Departamentului de medicină cardiovasculară de la Cleveland Clinic Heart and Vascular Institute și actualul președinte al Colegiului American de Cardiologie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista