T. J. Ford ' s Tex-Mex Enchiladas
T. J. Ford Tex-Mex Enchiladas este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 224 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați supă de enchilada cu brânză de pui, brânză pepper jack, sos ușor enchilada și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. În castron mediu, se amestecă împreună supa și sosul enchilada.
Într-un castron mare, amestecați 1 cană de amestec de supă cu puiul, porumbul și 1 cană de brânză. Într-un castron mic, puneți deoparte amestecul de supă de 3/4 cană.
Răspândiți amestecul de supă rămas de 1 1/2 cești în vasul de coacere 13x9-inch.Pe placa cu microunde, stivuiți tortilla și acoperiți cu un prosop de hârtie; se încălzește la 1 minut pentru a se înmuia.
Așezați aproximativ 1/4 cană amestec de pui de-a lungul mijlocului fiecărei tortilla.
Rulați și așezați părțile cusăturii în jos în vasul de copt cu sos.
Se toarnă 3/4 cană amestec de supă peste enchiladas.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când brânza este topită și sosul este Bulbuc în jurul marginilor.
Între timp, în castron mic, se amestecă împreună roșii și coriandru. Puneți amestecul de roșii peste fiecare porție.
Garnisiți cu pană de var, dacă doriți.