Sărbătoarea lui Dan pâine integrală de grâu
Nevoie de un pâine vegană? Pâinea integrală de grâu a lui Dan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 335 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, sare, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, 100% pâine integrală de grâu - pâine atta / pâine integrală de grâu, și Pâine integrală de grâu cu germeni de grâu și secară.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute. Se amestecă 1 cană făină universală și 1 cană făină integrală de grâu. Acoperiți și lăsați să stea cel puțin 5 ore sau peste noapte.
Combinați amestecul de drojdie și 1 1/3 căni de apă folosind atașamentul cu palete al unui mixer electric. Treceți la atașamentul cârligului de aluat și adăugați încet restul de făină universală și integrală de grâu. Frământați cu cârligul de aluat 10 minute.
Adăugați sare și continuați să frământați 5 minute sau până când este netedă.
Așezați aluatul într-un bol foarte mare, ușor uns, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 2 ore sau până când se triplează în vrac.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați cu mâna pentru a forma o bilă strânsă. Întoarceți aluatul în vasul ușor uns. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Așezați o piatră de copt pe suportul cuptorului în cuptor și preîncălziți la 45
Glisați suportul din cuptor și așezați aluatul pe piatra de copt. Scor partea de sus a aluatului 2 sau 3 ori cu un cuțit ascuțit, și glisați rack înapoi în cuptor. Pulverizați aluatul cu apă pentru a crea abur.
Coaceți 25 de minute; reduceți căldura la 40
Coaceți încă 10 până la 15 minute sau până când pâinea sună goală când este atinsă.
Scoateți pâinea și răciți-o pe rafturile de sârmă.