Sărbătoarea cubaneză via Miami: piure de Plantains cu Oh, Baby! Creveți cu usturoi-roșii deasupra, friptură la flanc la grătar cu var și ceapă, orez rapid cu fasole neagră
Sărbătoarea cubaneză via Miami: piure de Plantains cu Oh, Baby! Usturoi-roșii creveți pe partea de sus, friptură flanc la gratar cu var si ceapa, orez rapid cu fasole neagră este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 1275 calorii, 93G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $ 9.31 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, ulei de măsline, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Fasole neagră cubaneză și orez {3 beneficii ale participării la BlogHer Food Miami}, Fasole neagră în stil cubanez cu orez și pătlagină, și Fasole neagră cubaneză și orez (rapid) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie și jumătate din ceapa tocată mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se sotează 3 minute, apoi se condimentează cu 2 lingurițe de chimen, se măsoară globul ocular în palma mâinii și frunzele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Se toarnă 2 1/2 căni de bulion de pui și se ridică focul pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
5
Adăugați orez și reduceți focul la foc mic când fierberea se reia. Acoperiți vasul bine. După 12 minute, amestecați fasolea neagră și înlocuiți capacul. Gatiti inca 6-7 minute. Opriți orezul și fasolea, condimentați cu sare și amestecați pentru a combina apoi lăsați să stea până când sunt gata de servit. În timp ce orezul gătește, faceți pătlagină cu creveți și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare. Carnea poate fi preparată și într-o tigaie fierbinte, mare, din fontă sau antiaderentă, dacă nu aveți o tigaie la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați friptura de flanc într-un vas superficial și stropiți cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Friptură De Flanc
8
Se amestecă condimente gratar cu 1 lingura chimen, globul ocular măsurarea în palma ta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Adăugați coaja de 1 var la condimentul la grătar și chimen. Frecați amestecul peste friptură uniform. Spălați și tăiați varul în pene și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Așezați friptura pe grătar fierbinte sau în tigaie fierbinte și gătiți 4 până la 5 minute, întoarceți și gătiți 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scoateți din căldură și lăsați sucurile să redistribuie 5 minute.
12
Tăiați pielea plantainelor de la capăt la capăt pentru a le ventila pentru gătitul cu microunde. Înfășurați-le fiecare în hârtie de ceară, răsuciți hârtia la capete. Cuptorul cu microunde plantains 4-5 minute împreună sau 90 de secunde fiecare individual pe mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
13
În timp ce plantanele și friptura gătesc, așezați o tigaie antiaderentă medie pe foc peste o flacără mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și ceapa feliată. Căutați ceapa și încălziți-o, dar lăsați-le o mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
15
Așezați pe un platou și acoperiți cu folie pentru a rezerva căldura. Întoarceți tigaia la aragaz și reduceți căldura între mediu ridicat și mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Adăugați 2 linguri în plus, 2 rotații ale tigaiei și restul de ceapă tocată mărunt, ardeiul gras, usturoiul și creveții. Condimentează cu sare și piper și adaugă coaja de 1 lămâie. Gatiti pana cand crevetii sunt fermi si ardeii incep sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils Argintii
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Adăugați sucul de 1/2 lămâie, sosul de roșii și pătrunjelul. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
18
Cojiți și zdrobiți plantanele fierbinți aburitoare cu restul de 1/2 cană de pui și o picătură de ulei de măsline extravirgin. Condimentați plantanele cu sare și grămați pe platou sau farfurii, apoi acoperiți cu creveți usturoi și roșii. Tăiați foarte subțire friptura gătită într-un unghi, lucrând împotriva cerealelor. Strângeți sucul de lămâie peste carne și aranjați ceapa feliată gătită pe platoul de servire. Puneți puțin orez și fasole neagră, transferați-le într-un castron și treceți la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Avocado Hass Ușor Piure
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper